RM

La cercavila del seguici infantil, tot un èxit

Centenars de persones es van reunir aquest dimecres per veure els elements més petits del seguici

El seguici infantil va ser ahir protagonista. A la tarda, la cercavila amb els elements més petits del seguici van reunir centenars de persones, convertint-se en tot un èxit de participació.

Hi van ser l’àliga i el drac petit, la mulasseta, els Ball de Bastons infantil, la canalla dels Torraires de Montblanc. Després de recórrer diversos carrers i places de la vila, van acabar fent una tanda de lluïment de la plaça Major de Montblanc.

Al matí, Montblanc va acomiadar mossèn Albert Palacín, després de celebrar el seu darrer ofici solemne com a plebà de Montblanc. Acte seguit, el seguici festiu de Montblanc va omplir també la plaça Major de Montblanc.

A la nit, centenars de persones es van reunir a la plaça Poblet i Teixidó per escoltar la veu de Gemma Humet i Núria Graham, les dues cantautores protagonistes de la nit del 9 de setembre, en un acte que ja s’ha consolidat i que cada any reuneix a músic de primera línia.

Aquest dijous, nit jove i festa dels 70’s i 80’s
La música en directe continua aquest dijous a la plaça de Sant Francesc amb els concerts de Zoo, Juantxo Skalari & La Rude Band i els montblanquins Banda Al·lucinògens. A la plaça Major hi haurà not de festa dels 70 i 80 amb l’antic Dj de la Sínia, Juan Carlos Salguero.

Abans, a la tarda, tindrà lloc el correfoc infantil i a la nit el gran correfoc de Festa Major, amb els Dimonis de Montblanc i el Drac.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp