Cedida

La colla Embragània anima la celebració del Carnaval a Montblanc

Han col·locat cartells a diverses cases i edificis de Montblanc avisant de la seva imminent demolició

Montblanc es prepara per la celebració del Carnaval 2019. Una de les colles que els darrers anys ha fet reviure el Carnaval a la vila ha estat Embragània, que a una setmana de la festa ja ha deixat entreveure quina serà la temàtica de la seva disfressa.

Aquest diumenge al matí diverses cases i edificis de Montblanc han aparegut amb cartells on s’anuncia el seu imminent enderroc. Els cartells, que semblen fets per l’Ajuntament, els signa Demolicions Embragània, amb Cal Contijoch com a imatge. Aquests cartells i les cintes d’obra s’han pogut veure a l’edifici de l’Ajuntament de Montblanc, al Pont Vell, a diverses botigues o fins i tot a casa de l’alcaldable de Junts per Montblanc, Marc Vinya. De fet, ell mateix ho ha fet públic a través de les xarxes socials.

Amb aquesta acció, la colla deixa entreveure que la polèmica per l’enderroc de Cal Contijoch serà el centre de la seva proposta per al Carnaval 2019.

Els actes central del Carnaval es viuran aquest proper dissabte 2 de març. Al matí l’arribada del Carnestoltes i la lectura del manifest es podrà seguir en directe a Ràdio Montblanc a partir de la 1 del migdia.

Un altre misteri del Carnaval 2019
També aquestes darreres setmanes, s’ha pogut veure a través de la xarxa social Facebook un perfil que anuncia un nou element al seguici festiu de Montblanc. Sota el nom de Picuk Montblanc, s’entreveu que aquest possible nou element pot ser l’element central d’aquesta colla per al Carnaval d’enguany.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp