Pep Morató/EFMR

La Conca de Barberà diu prou a la violència masclista

Els actes es van tancar diumenge amb la lectura del manifest, després d'unes setmanes carregades d'actes i activitats

La Conca de Barberà ha commemorat el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones amb la lectura d’un manifest al vestíbul del Consell Comarcal, a Montblanc.

L’acte oficial d’aquest 25 de novembre ha congregat una vintena de persones i diversos representants dels consistoris de la comarca i del Consell Comarcal. La iniciativa, impulsada pel SIAD de la Conca, ha consistit en la lectura del manifest d’aquest 25N i els parlaments del conseller comarcal de Benestar Social, Magí Trullols, i el president del Consell Comarcal, Francesc Benet. El públic també ha pogut veure l’exposició “La lluita per l’oportunitat de viure”.

Just en aquesta jornada, la coordinadora del SIAD, Marta Ollé, ha expressat a l’EFMR que diades com la d’aquest 25N serveixen per recordar que estem en una constant lluita contra la violència masclista, una reivindicació que cal que sigui diària, ha dit Ollé.

La baixa participació ha provocat la suspensió de diverses activitats
A més a més de la concentració d’aquest diumenge, des del SIAD s’han impulsat diverses activitats i tallers arreu de la comarca. Tot i que alguns, com la Cursa de la Dona, han tingut una participació elevada, la responsable del SIAD ha lamentat que alguns tallers s’han hagut de suspendre per falta d’implicació.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp