Ràdio Montblanc

La Conca es prepara per sortir avui al carrer un cop publicada la sentència del procés

S'han organitzat actes de protesta a partir d'aquest dilluns

La Conca de Barberà es prepara per reaccionar davant la imminent publicació de la sentència del judici del procés. La sentència s’ha conegut a través dels mitjans de comunicació aquest dilluns abans de les 10 del matí, i l’ANC Conca ha difós, a través de les seves xarxes socials, els actes de protesta que s’han preparat.

Quan la sentència es faci pública, l’ANC demana que tothom surti al carrer a fer soroll. A les 12 del migdia, davant dels Ajuntaments de la comarca, es farà una aturada i acte de rebuig a la sentència. Serà la reacció més immediata. Al vespre, davant de l’Ajuntament de Montblanc, es preveu fer un acte comarcal de rebuig a la sentència. Previsiblement aquests actes es faran aquest mateix dilluns, si bé s’està a l’espera que es conegui la sentència. El mateix dia, a la nit, gran encartellada a tots els pobles de la Conca.

D’altra banda, l’ANC Conca ha organitzat autobusos per participar a les Marxes per la Llibertat que començaran dimecres i que tenen l’objectiu d’arribar a Barcelona i bloqueja l’entrada a la capital catalana. La Conca té assignat el tram Torredembarra-El Vendrell, un recorregut de 20 quilòmetres. Els busos sortiran de Montblanc i de l’Espluga de Francolí fins a Torredembarra i recolliran als participants a El Vendrell. Les inscripcions es poden fer a la Perfumeria Vives. L’ANC assegura que no és necessari fer tot el tram, i anima a participar-hi perquè sigui un acte massiu.

L’ANC ha informat d’aquestes accions a través de les seves xarxes socials, on assegura que s’anirà publicant tota la informació a mesura que avancin els esdeveniments.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp