Ràdio Montblanc

La Conca promociona les curses atlètiques de primavera

Entre abril i maig s'en faran tres a Montblanc, Santa Coloma i Blancafort

La Conca de Barberà promociona les curses atlètiques de primavera. Montblanc, Santa Coloma de Queralt i Blancafort han unit esforços per donar a conèixer les curses atlètiques que faran als tres municipis durant la primavera.

La primera de les curses es farà el dia 12 d’abril a Blancafort. Es tracta de la tercera edició de la mitja marató i la cursa de 5km. El president de l’Associació Esportiva Blancafort, Víctor de Santos, destaca que “el nostre objectiu és donar un bon servei als corredors”.

La següent prova atlètica es farà el dia 26 d’abril a Santa Coloma de Queralt, on hi haurà la cursa de muntanya i caminada popular. El vicepresident del Club Atlètic de Santa Coloma, Ricard Gallart, assegurava que “l’objectiu és que la gent gaudeixi del recorregut”. I finament l’1 de maig, a Montblanc, es farà la tradicional cursa a l’ermita de Sant Josep, que comptarà amb la 38a edició de la cursa popular i la 21a cursa de fons, que cada any aplega centenars de corredors.

En una roda de premsa conjunta celebrada a l’Ajuntament de Montblanc, les tres curses van voler reivindicar el seu caràcter popular, organitzada per clubs esportius sense cap afany empresarial. Així ho va destacar el regidor d’esports, Joan Mogas.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp