Ràdio Montblanc

La CUP demana la readmissió del regidor d’Alcover acomiadat de la seva feina

Ahir es van concentrar a les portes de l'Ajuntament de Montblanc i altres municipis del Camp

Alguns membres de la CUP de Montblanc es van concentrar aquest dijous al vespre a les portes de l’Ajuntament com a mostra de suport a Josep Maria Trenchs, el regidor de la CUP d’Alcover acomiadat del seu lloc de treball dos dies després de prendre possessió del càrrec.

Des del partit expliquen que Trenchs va demanar a l’empresa una modificació de l’horari laboral per poder compaginar-ho amb la tasca de regidor al seu municipi, i l’empresa PGI de La Selva del Camp el va respondre amb una carta d’acomiadament quan entrava a treballar a les sis del matí. En un comunicat fet públic, la CUP i la Coordinadora Obrera Sindical denuncien que l’encarregat li va dir que el motiu real del seu acomiadament era la seva participació com a càrrec electe a l’Ajuntament d’Alcover, mentre a la carta de comiat s’al·legaven motius que no justifiquen aquesta acció.

Ahir la CUP va convocar concentracions a les portes dels Ajuntament de municipis com Valls, Alcover, Tarragona, Reus, La Selva del Camp o Riudoms, entre d’altres. En aquestes concentracions demanen la seva readmissió a l’empresa amb la consigna “prou caciquisme, Josep Maria readmissió”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp