Cedida

La Diputació destina 32.000 euros a activitats pedagògiques al Paratge de Poblet

Forma part de les inversions als espais naturals de les comarques de Tarragona

La Diputació de Tarragona centrarà enguany les seves actuacions als tres Parcs Naturals de la demarcació i al Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet en la millora d’instal·lacions i en projectes adreçats a la difusió i a l’educació ambiental. A més, s’han previst diferents actuacions de conservació mediambiental, com el projecte de cria de la tortuga d’estany al Parc Natural del Delta de l’Ebre i de seguiment d’espècies a la Serra del Montsant. L’ens supramunicipal ha acordat en Junta de Govern destinar 122.000 euros al conjunt d’actuacions previstes en tots aquests espais naturals durant el 2016.

En el cas el Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet, la inversió es destinarà al projecte “Educació ambiental i sortides interpretatives al voltant del Bosc de Poblet en el marc del Camp d’Aprenentatge dels Monestirs del Cister i les del Paratge Natural de Poblet”. Amb una dotació de 32.000 euros, aquest projecte reforçarà les activitats pedagògiques adreçades a escolars que han vist una forta demanda els darrers anys. Es destinarà una persona amb formació en ciències ambientals a la realització de les activitats i s’editarà material promocional.

La Diputació de Tarragona forma part de les juntes rectores dels parcs naturals del Montsant, els Ports i el Delta de l’Ebre, així com del Paratge Natural d’interès Nacional de Poblet. Entre les seves funcions hi ha proposar mesures per la conservació, millora i coneixement dels valors del parc, establir mesures de protecció i fomentar actuacions per a l’estudi, divulgació i ús per part de la ciutadania.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp