Diputació de Tarragona

La Diputació i la Setmana Medieval signen un conveni de col·laboració

La Diputació farà una aportació a la festa de 25.000 euros

La Diputació de Tarragona i l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc van signar el passat divendres 19 de desembre un conveni de col·laboració que ajudarà a assegurar part del pressupost per organitzar la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi.

A través d’aquest document, signat pel president de la Diputació, Josep Poblet i el president de l’Associació Medieval, Joan López, s’aportaran 25.000 euros a l’entitat per a l’organització de la Setmana Medieval.

El compromís de la Diputació de Tarragona amb la festa montblanquina és històric i durant la festa d’aquest 2014 ja es va anunciar que l’aportació de l’ens supracomarcal augmentaria i es regularia a través d’un conveni. L’anunci es va fer públic en una roda de premsa durant la inauguració del centre cultural Anselm Turmeda de Montlanc, que es va fer durant la Setmana Medieval.

D’aquesta manera, l’Associació Medieval, pot assegurar una part més del seu pressupost que compta també amb un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Montblanc, les subvencions del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les aportacions dels socis de l’entitat i d’empreses privades.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp