Diputació de Tarragona

La Diputació impulsa plans d’ocupació per afavorir els municipis més petits de 5.000 habitants

La Conca de Barberà també hi participarà, donant feina a cinc persones durant sis mesos

La Diputació de Tarragona i els deu Consells Comarcals de la demarcació tiren endavant un nou acord per millorar entorns naturals i urbans i fomentar l’ocupació al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Es tracta dels Plans d’Ocupació Comarcals, que proporcionaran feina durant 6 mesos a un total de 50 persones. Enguany, com a novetat, es prioritzaran les actuacions en els municipis més petits, els de menys de 5.000 habitants.

L’acord per als plans d’aquests 2021 s’ha presentat aquest dijous en un acte al Palau de la Diputació de Tarragona, amb la participació de la presidenta de la institució, Noemí Llauradó; la diputada delegada d’Ocupació i Emprenedoria, Carme Ferrer, i representants del conjunt dels deu consells comarcals de la demarcació de Tarragona.

A cadascuna de les comarques, entre elles la Conca de Barberà, un grup de 5 persones que es trobin en situació d’atur seran seleccionades, contractades i dirigides per la Diputació de Tarragona per tal de realitzar els projectes de millora dissenyats amb la col·laboració dels consells comarcals. Els projectes, amb una durada de 6 mesos, tindran en compte les necessitats dels municipis, sobretot les dels més petits amb una població inferior als 5.000 habitants.

Algunes de les actuacions que es realitzaran arreu de la demarcació seran la neteja i desbrossament de camins per millorar-ne la seguretat i disminuir el risc d’incendis, la reparació de senyals i tanques de seguretat, la millora i manteniment de mobiliari urbà o el condicionament de diferents espais públics, entre altres. La Diputació ha destinat un total de 679.434,24 euros per a la realització dels 10 plans previstos per al 2021.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp