DO Conca de Barberà

La DO Conca de Barberà serveix més de 20.000 tastos al mercat de vins i caves

Els cellers de la Conca han vanut prop de 9.000 copes durant la Setmana Medieval

El Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà ha tornat a ser un dels èxit de la Setmana Medieval de Montblanc. Els cellers de la comarca han servit 20.000 tastos durant els dos caps de setmana de la festa, i han venut prop de 9.000 copes. Un esdeveniment plenament consolidat dins la festa i que els amants del vi tenen marcat a l’agenda.

Disset cellers han estat durant dos caps de setmana oferint els seus vins i assessorant als visitants sobre les varietats i l’elaboració dels vins de la DO Conca de Barberà aconseguint una xifra rècord d’uns 20.000 tastos.

Durant els dos caps de setmana molta gent va passar pel Mercat buscant tastar els diferents vins i caves. Un ambient agradable i un públic cada cop més exigent van ser uns ingredients perfectes perquè la Setmana Medieval de Montblanc també es convertís en una festa del vi de la Conca.

Des de la Denominació d’Origen s’assenyalava l’entusiasme que genera el Mercat de Vins entre la mateixa gent de la comarca com entre els visitants de fora. Uns visitants cada cop més experimentats amb els vins del territori i que quedaven sorpresos per la quantitat de cellers que aposten pel trepat i la gran oferta de vins que ja existeix al mercat amb aquesta varietat única a la Conca de Barberà. “Aquesta festa en honor a Sant Jordi i la DO Conca de Barberà han format un binomi molt potent i atractiu”, explica la presidenta de la DO, Mariona Rendé. “Patrimoni històric, cultura i vi són la fórmula perfecta per promocionar els productes de de la Conca de Barberà”, assenyala.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp