Cedida

La farmàcia Anna Sánchez realitza test d’antígens per a treballadors i participants del lleure educatiu

Forma part del programa voluntari de cribratge poblacional per fer més segur el lleure aquest estiu

La farmàcia Anna Sánchez de Montblanc forma part del programa voluntari de cribratge poblacional amb test d’antígens, adreçat a treballadors del lleure educatiu.

Les persones asimptomàtiques, que no siguin contacte estret d’un positiu i tinguin entre 10 i 40 anys, poden fer-se el test totalment gratuït. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult. L’objectiu és evitar que personal que treballi i participi en el lleure educatiu, com ara casala, campaments o colònies, ho facin de manera segura, amb un test negatiu de Covid-19.

Per poder fer-se el test, caldrà demanar cita prèvia trucant a la farmàcia, als telèfons 977860020, 676577714, o enviar un whatsApp. L’horari preferible és a les tardes, de 5 a 8.

A l’accedir a la cita caldrà mostrar la convocatòria enviada per la Direcció General de Joventut a través de l’entitat o empresa organitzadora de l’activitat o bé el document de la declaració d’autoresponsabilitat degudament complimentat adjunt a la convocatòria.

La realització del test és gratuit per a la població que es troba dins del grup de població esmentat.

Ja es poden comprar test d’antígens a les farmàcies
I des d’aquesta setmana ja es poden comprar test d’antígens d’automostra a les farmàcies, també a Montblanc. Aquests test s’haurà de fer a casa, i es demana informar a l’ABS de Montblanc en cas que surti positiu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp