Josep Ardila

La Geganta protagonitza la samarreta de la Festa Major de Montblanc d’enguany

Ja es pot comprar a l'Oficina de Turisme al preu de 8 euros

La Geganta protagonitza enguany la samarreta de la Festa Major de Montblanc. Concretament, s’hi pot veure la mà i el mocador que duu, en una samarreta de color blau, el mateix color del vestit que porta.

Aquesta és la quarta edició de la samarreta de la Festa Major i que cada any té un element del seguici festiu com a protagonista. Fins ara els dissenys s’han fixat en l’Àliga, la Mulassa i la Cucafera, tots ells elements del bestiari. Enguany s’ha apostat per un disseny diferent, amb un dels elements més característics de la Gegants: la seva mà i el seu mocador blanc. És obra de l’estudi local Crea2. El seu dissenyador, Xavier Iborra, ha destacat que “hem apostat per un element diferenciador, fugint de la cara de la Geganta per ser més originals”.

La regidora de festes, Judit Pere, ha destacat que “la posem a la venda a 8 euros, un preu popular, i apostem perquè la gent la porti ja durant l’estiu”.

La samarreta ja es pot comprar al preu de 8 euros a l’Oficina de Turisme de Montblanc, i s’hi pot trobar, com a novetat, un model més entallat. No hi faltaran les talles per als infants. Properament el consistori presentarà la programació de la Festa Major d’enguany, que tindrà lloc del 7 a l’11 de setembre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp