Ràdio Montblanc

La Generalitat aprova de manera definitiva el polígon de Cimalsa a Montblanc

El consistori no urbanitzarà la zona a l'espera de conèixer si hi ha alguna empresa interessada en instal·lar-s'hi

La Generalitat de Catalunya ha aprovat, de manera definitiva, el polígon logístic de Cimalsa a Montblanc. El Diari Oficial de la Generalitat publicava aquest dijous l’aprovació del text refós del pla parcial 23-24 per part de la Comissió d’Urbanisme del Camp de Tarragona. Aquest text incorpora d’ofici el trasllat de la rotonda d’accés al sector per la seva cara nord. Aquest era un dels darrers passos perquè el polígon sigui una realitat, després de més de 10 anys de tràmits.

El polígon, promogut per Cimalsa, té una extensió de 97 hectàrees, i està ubicat entre la via del tren convencional i la de l’AVE, a tocar de l’autopista AP-2 i de les carreteres C-14 i N-240. L’Ajuntament assegura que amb tots els tràmits aprovats les empreses ja podran començar a interessar-se per instal·lar-se a la zona.

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha assegurat que “de moment no farem cap urbanització, a l’espera de saber si alguna empresa s’interessa per instal·lar-s’hi”. Ha recordat, però, que “aquest era el darrer tràmit que ens faltava després de més de 10 anys per tenir aprovat de manera definitiva el polígon”. “Si mai hi ha una bona oportunitat i alguna empresa s’hi vol instal·lar, ja ho tenim tot apunt”, explica.

Andreu ha precisat que ja han tingut converses amb la multinacional Mahle, instal·lada a Montblanc, i en breu es farà una visita a la seu de l’empresa a Stuttgart per donar-los a conèixer el nou polígon logístic.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp