Ràdio Montblanc

La Generalitat concedeix més d’1 milió d’euros a la Conca per posar en marxa projectes turístics i culturals

Un dels projectes impulsarà el Centre d'Interpretació de la Conca a Cal Masip, al costat del Consell

La Conca de Barberà rebrà més d’1 milió d’euros per impulsar projectes culturals i turístics a la comarca. En concret, l’ens comarcal ha rebut un ajud FEDER, que gestiona la Generalitat, per valor d’un milió cent setanta cinc mil euros.

El Consell Comarcal havia presentat a la convocatòria FEDER un projecte d’abast comarcal que agrupava quatre actuacions de tipus turístic i cultural sota la denominació “Preservació, difusió i desenvolupament del patrimoni natural i cultural de la Conca de Barberà”.

El projecte ara subvencionat inclou tres iniciatives turístiques: la senyalització de rutes a peu i btt, la millora dels accessos a l’ermita dels Sants Metges de Sarral i la senyalització d’elements del patrimoni arquitectònic de la comarca. També es vol aprofitar aquest FEDER per la creació del Centre d’Interpretació del Patrimoni Cultural de la Conca de Barberà, que el Consell Comarcal vol impulsar a Cal Masip, l’edifici annexe al Consell que es va adquirir fa uns mesos.

El pressupost total d’aquestes actuacions, IVA exclòs, puja a dos milions tres-cents cinquanta mil euros i la subvenció concedida suposa el 50% de les despeses.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp