Ajuntament de Montblanc

La gimcana per esdevenir el montblanquí/na de l’any, un èxit dels Dimarts Joves

L'activitat va reunir desenes de joves a la plaça de Sant Francesc

Els Dimarts Joves d’aquest estiu han connectat amb el col·lectiu jove i totes les activitats estant sent un èxit de participació. El passat dimarts dia 10 d’agost va tenir lloc una gimcana per esdevenir el/la montblanquí/na de l’any.

La plaça de Sant Francesc i els carrers de la vila va ser l’escenari de la gimcana. Els participants havien de descarregar una aplicació al mòbil que els permetia començar la partida recorrent el poble per anar descobrint i resolent els enigmes sobre Montblanc. Amb una hora de temps, calia sumar punts buscant pels carrers, places i llocs emblemàtics del poble, i amb l’ajuda d’una app mòbil, superar diferents enigmes que s’activaven per geolocalització. Els enigmes eren diferents preguntes per posar a prova la sabiesa i la cultura montblanquina. Un cop resoltes les preguntes i aconseguits els punts, els grups tornaven al punt de sortida, la plaça de Sant Francesc, on cada equip havia d’aconseguir 5 medalles per ser l’equip vilatà/na de l’any realitzant diferents proves d’enginy.

L’activitat va esdevenir un èxit participatiu i tots els grups participants van assolir més de 100 de punts. El grup guanyador es va emportar una panera amb diferents productes locals.

La propera i última activitat prevista dels Dimarts Joves són el parc mòbil de bicicletes del Servei Català de Trànsit i l’skate parc que es realitzarà aquest dimarts 17 d’agost a les sis de la tarda a la plaça de Sant Francesc.

Les activitats estan organitzades per la regidoria de joventut, el Consell Municipal de Joventut en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà que han programat diferents activitats adaptades a la normativa Covid i adreçades al públic infantil i juvenil de la vila.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp