Ràdio Montblanc

La informació més fresca, a la programació d’estiu de Ràdio Montblanc

La temporada que ara s'acaba ha consolidat la seva aposta per la informació de proximitat

Ràdio Montblanc ha tancat temporada consolidant la seva aposta per la informació de proximitat. Aquest curs s’ha estrenat el nou informatiu ‘Bon dia Montblanc!’, realitzat en coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local i que és una finestra diària d’una hora de durada amb tota la informació de proximitat de Montblanc i la Conca de Barberà.

La temporada es tanca consolidant l’equip d’una vintena de col·laboradors que cada setmana realitzen els seus programes, de temàtiques ben diverses. Bona parts d’aquests programes, que es van estrenar aquesta temporada, continuaran l’any vinent.

També ha estat un any marcat per la informació en directe. Ràdio Montblanc ha explicat en directe alguns dels esdeveniments més destacats, com ara el referèndum de l’1 d’octubre. La cobertura informativa d’aquell dia, on també s’hi va sumar La Xarxa, va permetre a totes les emissores guanyar un premi a l’excel·lència de Ràdio Associació per la tasca realitzada.

Aquesta temporada també hem explicat en directe la proclamació de Montblanc com a Capital de la Sardana de Catalunya o hem narrat els partits del CF Montblanc que podrien haver suposat l’ascens de l’equip a segona catalana. També hem retransmès en directe els plens municipals i vam viure el Dia Mundial de la Ràdio en directe amb els alumnes de la ZER Conca de Barberà. I per Sant Jordi vam emetre en directe per tot Catalunya el programa ‘La Tarda’ des de Montblanc, explicant la Setmana Medieval.

Per aquest estiu, la principal aposta de l’emissora serà el programa ‘Carrer Major’, que per segon any arriba a l’antena de Ràdio Montblanc en col·laboració amb sis emissores del Camp de Tarragona: Ràdio Ciutat de Tarragona, Ràdio La Selva, Ona la Torre, Altafulla Ràdio, La Nova Ràdio de Reus i Ràdio l’Hospitalet de l’Infant. Les set emissores produïrem un programa diari de 3 hores de directe per copsar les notícies més fresques i divertides d’aquest estiu a les nostres comarques. El programa s’emetrà des de finals de juliol fins a principis de setembre.

El programa, a més, es mantindrà en antena tota la temporada, però en horari de tarda, de 4 a 7. És una nova aposta informativa, potent i atractiva, per acostar als oients de les set amissores tot alló que és notícia al Camp de Tarragona. El programa substituirà a La Tarda, que ha estat en antena les darreres sis temporades.

La informació més propera continuarà també a l’agost amb el ‘Bon dia Montblanc!’ que s’emetrà cada dia de 10 a 11, i a l’agost de 13 a 14h, amb les notícies locals més destacades. També continua a la programació d’estiu el programa ‘Connexió Skokiaan’, cada dijous de 8 a 10 de la nit, amb la millor música reggae punxada amb vinils i en directe. Els dimecres a les 7, d’altra banda, es podran tornar a escoltar els millors programes d’Habana Vieja, el programa d’havaneres de la ràdio que ha acabat temporada enguany.

Ràdio Montblanc també emetrà altres programes, algun en coproducció amb altres emissores. Per exemple, de l’Espluga FM Ràdio arribarà el programa ‘El Sorollari’ i també la secció en anglès ‘Story time’, que s’emetrà en el marc de l’informatiu diari cada dimecres.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp