Josep Ardila

La Junta del Barça es reuneix al Monestir de Poblet

Feia tres anys que el club no celebrava una junta fora de les seves instal·lacions

El Futbol Club Barcelona ha escollit el Monestir de Poblet per reprendre les seves reunions itinerants. Feia tres anys que la junta del club no es reunia fora de Barcelona, i avui ho han fet a Poblet. La junta, encapçalada pel seu president, Josep Maria Bartomeu, ha arribat al migdia al monestir, on han estat rebuda per l’alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Güell.

Després de dinar, han visitat les instal·lacions del Monestir i en acabar s’han reunit amb l’abat de Poblet, Octavi Vilà. Bartomeu i el pare abat han conversat de manera informal sobre el Barça davant dels mitjans de comunicació. Ja a l’interior del Palau de l’Abat, Bartomeu ha signat el llibre d’honor del Monestir de Poblet i després han celebrat la reunió de la junta a la biblioteca de l’Arxiu Tarradellas. En acabar, a la roda de premsa, Bartomeu ha agraït l’hospitalitat del Monestir i de l’alcalde de Vimbodí.

Aquesta no és la primera vegada que el club visita la Conca de Barberà. L’any 2005 la junta del Barça es va reunir a Montblanc, quan Joan Laporta n’era el president. La d’avui ha estat la primera reunió fora de les instal·lacions del club en tres anys.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp