Oficina de Turisme Montblanc

La muralla de Montblanc es podrà visitar els dies feiners de juliol i agost

L'Oficina de Turisme amplia l'oferta de visites amb l'arribada de l'estiu

Amb l’arribada de l’estiu, l’Oficina de Turisme de Montblanc amplia el ventall de visites que es poden fer al patrimoni històric de la vila. De l’1 de juliol a l’1 de setembre es reforça l’oferta de dilluns a diumenge.

Una de les activitats que es repeteix per tercer any consecutiu és la visita lliure a la muralla i el pas de ronda els dies feiners. Es tracta d’una experiència sense guia, al ritme que desitgi l’usuari, que surt d’una de les torres ubicades al carrer de la muralla de Pere III, passa per la de Sant Jordi i acaba a la de Sant Francesc. Més de 200 metres de passeig que permeten pujar dalt de tot de dues torres. L’any passat en van gaudir 1.600 persones i s’espera poder igualar aquesta xifra si no fa massa calor.

Aquesta visita es promociona des de l’Oficina de Turisme i es reforça amb un díptic que es pot trobar en establiments turístics i comercials de la vila i també en altres municipis.

La visita a la muralla es pot fer de dilluns a divendres d’11 del matí fins a les 2 del migdia. El preu és de 3€ per als majors de 14 anys, d’1,5€ per als joves de 7 a 13 anys i gratuït per als menors de 6 anys.

Una altra de les visites exclusives de l’estiu és la que es realitza a la muralla cada dimecres de juliol i d’agost en llengua francesa. S’inicia a la plaça de Sant Francesc a les 7 de la tarda i té per objectiu enllaçar amb el Dimecres Tapa. El preu és de 4€ per als majors de 14 anys, de 2€ per als joves de 7 a 13 anys i gratuït per als menors de 6 anys.

També aquest estiu torna la visita guiada nocturna a Montblanc, que es farà els divendres d’estiu a les 10 de la nit. Tot just la setmana passada es va presentar un vídeo de promoció d’aquesta visita. S’ha compartit a través de les xarxes i està tenint molt bona acceptació. S’hi pot veure un grup que des del punt de trobada a la plaça de Sant Francesc, fa un passeig pels carrers i places de la vila i passeja pel pas de ronda i les torres de la muralla. El vídeo, igual que la visita, s’acaba amb una degustació en un establiment de la vila.

El preu és de 10€ per als majors de 14 anys, de 6€ per als joves de 7 a 13 anys i gratuït per als menors de 6 anys.

Aquest ventall de propostes s’afegeix a les ja habituals del cap de setmana, que es continuaran realitzant durant tot l’estiu. Per tant, cada dissabte i diumenge i també el 15 d’agost es podrà gaudir de tres propostes: visita enogastronòmica a les 11h, la visita monumental a les 11,30h i a la muralla i el pas de ronda a les 12,30h.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp