Ràdio Montblanc

La nevada comença a ser intensa a la Conca de Barberà

A Rojals ja es registren fins a 7 centímetres de neu

La nevada d’aquest dimarts a la Conca de Barberà comença a ser més intensa. Des de les 12 del migdia que pràcticament no ha parat de caure neu. Si bé a Montblanc la neu només ha agafat en arbres i jardineres, a algunes pedanies com Rojals, a la part més alta del municioi, ja es registren fins a 7 centímetres de neu.

Protecció Civil ha recomanat aquesta tarda no utilitzar la carretera de Rojals amb un turisme, ja que des de Rojalons està impracticable. També s’ha repartit sal per totes les pedanies i per Montblanc, unes set tonelades en total. A més, la brigada municipal i Protecció Civil han repartit pales i sacs de sals als veïns de les pedanis perquè la puguin utilitzar en cas de necessitat.

Durant tota la tarda, una de les imatges que s’ha repetit a Montblanc ha estat l’estacionament de camions de gran tonatge que des de les 4 no poden circular per les carreteres. Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local els han desviat i els han fet estacionar a diversos aparcaments, entre ells el de davant de l’antiga comissaria dels Mossos d’Esquadra o fins i tot dalt de tot de l’avinguda Manel Ribé.

S’espera que amb l’arribada de la nit i la caiguda de les temperatures, la nevada pugui ser més intensa durant les properes hores i de cara a demà, quan s’ha demanat extremar les precaucions. La Generalitat ha suspès el transport escolar a tot Catalunya, si bé els centres educatius romandran oberts.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp