Ràdio Montblanc

La participació a les 6 és del 43,07%

L'any 2011, a la mateixa hora, era del 46,24%

ACTUALITZACIÓ

la participació a Montblanc a les 6 de la tarda era del 43,07% amb un total de 2266 vots emesos sobre el total dels 5261 electors. Fa quatre anys la participació a les 6 era del 46,24%, tres punts més que als comicis d’aquest 2015.

El col·legi Les Muralles de Montblanc està ara ple de gent quan només falta una hora per tancar les urnes. A les vuit del vespre començarà l’escrutini.

MATÍ

Montblanc ha començat a omplir les urnes. Les vuit meses instal·lades al col·legi Les Muralles s’han constituït puntualment a les 9 del matí sense cap problema ni incidència. Un total de 5261 montblanquins i montblanquines estan cridats a les urnes aquest diumenge 24 de maig.

El més matiner en votar ha estat el candidat de la FIC, Toni Gutiérrez, que ha fet una crida a la participació. Un missatge que també ha enviat el candidat d’Agrupament Catalanista de Montblanc, Josep Andreu, i el de CiU, Cesc Viñas, que també han votat. La darrera en votar ha estat la cap de llista de la CUP, Laura Aluja, que també ha fet una crida a la participació.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp