Ràdio Montblanc

La participació ciutadana genera diversitat d’opinions al Debat Electoral de Montblanc

Els quatre candidats van participar-hi aquest dissabte al matí

Ràdio Montblanc va celebrar, aquest dissabte, el Debat Electoral amb els quatre candidats a l’alcaldia de Montblanc a la sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc. Josep Andreu, d’Agrupament; Cesc Viñas de CiU; Toni Gutiérrez de la FIC i Laura Aluja de la CUP van debatre entorn deu eixos temàtics elaborats en base als programes electorals de cada un dels partits.

Conduit per Eva Pomares i Josep Ardila, els candidats van parlar de propostes en matèria d’infraestructures i transport, de cultura i patrimoni, de centre històric, de serveis socials o de participació ciutadana. Aquest darrer va ser un dels temes que més debat va generar entres les participants el debat.

La cap de llista de la CUP, Laura Aluja, va destacar que “la participació forma part de l’ADN de la CUP i ha de permetre que la ciutadania decideixi i prengui decisions del futur de la vida, que participa del dia a dia i no cada quatre anys”. Pep Andreu, d’Agrupament Catalanista, va destacar que “la realitat és un altre i no se’n pot abusar, perquè a les reunions de participació són una minoria els que venen, i les eleccions del proper diumenge és la gran participació ciutadana”. El cap de llista de CiU, Cesc Viñas, va destacar que “el més important és que hi hagi un contacte directe entre el regidor i el ciutadà” i Toni Gutiérrez, de la FIC, va proposar fer un pacte per la participació ciutadana entre tots les partits.

Els candidats també van parlar del Montblanc que volen pels propers anys i van demanar el vot en acabar el debat. Un centenar de persones van seguir el debat en directe des del Claustre de Sant Francesc, que també es va poder seguir en streaming a laConcaDiari.cat

El proper dijous dia 21, els quatre candidats respondran les preguntes dels ciutadans en un acte que es farà a la Font Major de Montblanc a dos quarts de vuit del vespre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp