Jordina Moix

‘La petita història de Maties Palau Ferré’ nou conte sobre el pintor

És una obra il.lustrada per Pilarín Bayés i amb text de Neus Marco - Palau.

Aquest 2021 fa cent anys que va néixer el pintor montblanquí, Maties Palau Ferré, en motiu de l’efemèride s’ha publicat el conte ‘La petita història de Maties Palau Ferré’ amb il.lustracions de Pilarín Bayés i text de Neus Marco – Palau.

El conte a banda de la difusió de la història i la vida del pintor també tindran una funció pedagògica, i d’aquesta manera es difondrà als diferents centre educatius i les biblioteques públiques de la comarca.

Des del Consell Comarcal asseguren que l’objectiu principal és fomentar la lectura amb els més petits i també, conèixer així una persona il.lustre del territori, així ho comentava la consellera, Sílvia Itúrria.

Així doncs, l’Ajuntament de Montblanc ha adquirit els contes que es quedaran als centres i la biblioteca del poble, i per altra banda, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà repartirà la resta pels diferents municipis de la comarca.

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, assegura que ‘és un orgull poder tenir els contes del pintor i així donar a conèixer la seva tasca’

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp