Ràdio Montblanc

La pluja desborda el Francolí a Montblanc i afecta al Pont Vell

Protecció Civil ha rescatat a cinc persones. L'aigua s'ha emportat cotxes i alguna casa

El fort aiguat que ha caigut aquest dimarts a la nit ha fet estralls a la Conca de Barberà. A Montblanc, el Francolí s’ha desbordat i ha passat, gairebé, per sobre del Pont Vell. De fet, l’aigua hi ha destruït l’accés al pont des del Raval de Santa Anna. També ha afectat la planta baixa de l’antic hospital de Santa Magdalena, on la planta baixa ha quedat plena d’aigua. De moment, sembla que l’aigua no ha afectat als documents de l’Arxiu Històric, tot i que caldrà esperar a demà per fer-ne valoracions.

Protecció Civil de Montblanc ha rescatat, durant la nit, cinc persones a Montblanc. L’aigua no ha provocat danys personals però si materials. S’ha emportat set cotxes i també alguns edificis que estaven a tocar del riu, com l’antiga bòbila que l’Ajuntament de Montblanc tenia previst restaurar.

A l’Espluga les afectacions han sigut majors. La riuada s’ha emportat el restaurant El Gatim i el celler Rendé Masdeu, i el pont d’accés al municipi també ha quedat afectat. A Vilaverd, d’altra banda, l’aigua s’ha emportat dues persones, que a hora d’ara es troben desaparegudes.

SEGUIRÀ AMPLIACIÓ DES DE PRIMERA HORA DEL MATÍ D’AQUEST DIMECRES

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp