Cedida

La quarta edició de la Nit de Pintura arriba a Montblanc aquest cap de setmana

L'organitza l'Associació d'Amics Martínez Lozano, amb el suport de l'Ajuntament i la Diputació

Montblanc serà l’escenari, aquest cap de setmana, de la quarta edició de la Nit de Pintura, organitzada per l’Associació d’Amics Martínez Lozano, amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Tarragona.

Els actes començaran divendres a les 7 de la tarda, amb la concentració a la plaça Major de tots els participants i rebuda a l’Ajuntament per part de l’alcalde. El mateix divendres a les 10 de la nit començarà la Nit de Pintura. A la plaça Major hi haurà Manuel Macias, Marta Argentina i Apellániz, que pintaran un quadre a tres mans, amb unes dimensions de 130×90 cm amb la tècnica d’acrílic. La resta de pintors podran triar el seu racó de Montblanc preferit per pintar i iniciar l’activitat.

Els acte continuaran dissabte 2 de maig, quan a les 4 de la tarda es farà una visita al Casal Montblanquí per veure les obres de l’època montblanquina d’en Martínez Lozano. A les 6 de la tarda, a la plaça Major, el prestigiós artista Pepe Carazo farà una demostració, i després del sopar, es durà a terme la segona jornada de pintura nocturna pels carrers del municipi.

Tots els quadres dels participants a la jornada formaran part del tercer premi d’Art Muralla de Montblanc

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp