Ràdio Montblanc

La recollida porta a porta s’amplia a noves zones de Montblanc a partir del 4 de febrer

Es farà al Baluard, la Raval de Santa Anna, la plaça de Santa Anna, i la Muralla de Sant Francesc, en el tram comprès entre la Muralla de Santa Tecla fins a la plaça de Sant Francesc

El sistema de recollida selectiva porta a porta s’ampliarà a Montblanc a partir del 4 de febrer. Des de l’1 d’octubre s’està realitzant aquesta prova pilot al centre històric i, a partir del 4 de febrer, s’ampliarà al Baluard de Santa Anna, al Raval de Santa Anna, plaça de Santa Anna i, de la muralla de Sant Francesc, el tram comprès entre la Muralla de Santa Tecla fins a la plaça de Sant Francesc. D’aquesta manera, s’arribaria a 40 famílies i establiments més, que se sumaria a les 160 famílies actuals. L’objectiu és poder eliminar els contenidors dels carrers i que l’espai públic estigui més net.

Amb la prova pilot encetada a l’octubre, ja s’han notat millores considerables en les xifres de recollida selectiva, que h apassat del 50 al 83%. Unes xifres que es valoren molt positivament i que animen a seguir endavant.

Tots els veïns d’aquestes zones han d’haver rebut als seus domicilis una carta expicativa, on detalla que, per recollir el kit del porta a porta s’hauran de dirigir al Consell Comarcal de la Conca de Barberà, (al carrer Sant Josep, número 18) des d’aquest dijous, 24 de gener, i fins el 31 de gener. L’horari de repartiment serà els dilluns de 9 del matí a 2 del migdia i de 4 a 6 de la tarda; i de dimarts a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia. Per qualsevol dubte, s’han de dirigir al Consell Comarcal o bé a l’Ajuntament de Montblanc.

Amb l’entrada, a partir del 4 de febrer, d’aquesta nova zona dins el sistema de la recollida porta a porta, s’aprofitarà per fer un canvi. Aquest serà que l’orgànica, en comptes de ser recollida el dilluns, passarà a recollir-se els dimarts. Per tant, l’orgànica, a partir del dia 4 de febrer, es recollirà els dimarts, dijous i diumenge. D’altra banda, paper i envasos, que es recull els dimarts, a partir del 4 passaran a dilluns.

Posteriorment, i segons ha explicat el regidor de Medi Ambient, Santi Porta, és ampliar la prova a un bloc de pisos.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp