Culb Atlètic Montblanc

La Sant Silvestre montblanquina estrena recorregut en la seva vuitena edició

Els diners recaptats es destinaran a La Marató de TV3

La Sant Silvestre montblanquina arriba enguany amb algunes novetats. La cursa, que es celebra el dia 31 de desembre a la tarda, arriba a la vuitena edició i un any més destinarà els diners aconseguits a La Marató de TV3.

En motiu dels vint anys del Club Atlètic de Montblanc, la Sant Silvestre estrena enguany un nou recorregut, amb sortida i arribada a la plaça de Sant Francesc, a diferència d’altres anys que es feia a la plaça Major. Des de l’organització destaquen que això ajudarà a millorar el servei als participants. El nou recorregut agafarà més carrers del centre històric i també passarà pel carrer Riber. La distància de la Sant Silvestre infantil és d’uns 500 metres, mentre que la popular és de 3400 metres.

Com cada any, la Sant Silvestre estarà acompanyada d’un element del seguici popular, i enguany els protagonistes seran els Gegants i Nanos de Montblanc en motiu dels seus 150 anys. Durant la cursa també hi haurà música amb un discjòquei i un xaranga per animar als corredors i corredores. També hi haurà coca i xocolata desfeta per berenar en acabar.

Pel que fa a les inscripcions, tan la popular com de la infantil es poden fer via web a www.atleticmontblanc.cat al preu de 4 euros, o presencialment a les botigues Arasports o Cal Vives, del 15 al 29 de desembre, al preu de 3 euros.

Les inscripcions es tancaran el 29 de desembre o bé quan s’hagi arribat al límit, que és de 100 participants a la Sant Silvestre infantil i de 200 atletes a la popular.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp