arris.cat

La Segarreta de Santa Coloma inicia un verkami per ampliar les seves instal·lacions

Volen construir un nou obrador a una antiga fàbrica tèxtil del segle XX

La cervesa artesanal Segarreta de Santa Coloma de Queralt ha iniciat un Verkami per poder ampliar les seves instal·lacions. L’empresa ha engegat una campanya a través d’aquesta plataforma de micromecenatge per aconseguir la quantitat de 6.000 euros, necessaris per al seu creixement.

La Segarreta és, de fet, una microcerveseria que va començar a treballar fa gairebé 10 anys en un petit local a Santa Coloma de Queralt. Ara, per tal de poder seguir mantenint el creixement, necessiten un espai més gran, amb noves instal·lacions per poder tirar endavant la seva producció de cervesa artesanal. L’objectiu és construir un nou obrador on poder fer «més i millors cerveses, així com experimentar amb noves varietats».

L’empresa vol construir la nova seu de la Segarreta a una antiga fàbrica tèxtil de principis del segle XX, ubicada al mateix municipi de Santa Coloma de Queralt anomenada Cal Pomés. L’edifici està força deteriorat i la inversió serà necessària per poder-lo posar a punt. De fet, l’empresa assegura que «tenim un projecte preparat de remodelació i adequació de l’espai que ens permetrà recuperar un edifici singular i convertir-lo en el cor de la Segarreta».

Aquelles que vulguin ser mecenes del projecte tindran importants avantatges. Per exemple, aportant 25 euros el mecenes rebrà una ampolla de 75cl de la cervesa Fruites, a més d’una visita a la nova cerveseria. Amb una aportació més elevada de 150 euros, el mecenes rebrà diverses caixes de cerveses, una invitació per una cata especial, a més de la inscripció del seu nom a la paret de la nova cerveseria.

El Verkami està oberta durant més d’un mes, i de moment ja han recaptat 985 euros.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp