RM

La segona temporada del ‘Pica Lletres’ arriba a Ràdio Montblanc

S'emetrà els dijous i els divendres a les 7 de la tarda

Ràdio Montblanc estrena aquesta setmana l’emissió del concurs lingüístic ‘Pica Lletres’, que s’emet en format radiofònic per segona vegada. Al llarg de les properes setmanes, cada dijous i cada divendres, a les 7 de la tarda podreu escoltar el concurs, on hi han participat els alumnes de segon d’ESO de l’Institut Martí l’Humà de Montblanc.

En el format radiofònic del programa s’han enregistrat 20 programes, als quals s’hi han de sumar les semifinals i la final. El seu pas pel programa representa un entrenament per, a tercer d’ESO, poder participar al format televisiu del ‘Pica Lletres’.

En total, són més de mil concursants directes que posen a prova el seu coneixement del català.

A la final radiofònica arriben els dos centres que hagin sumat més punts al llarg de la temporada i hagin superat les semifinals. El concurs culminarà també el proper maig amb un programa que s’enregistrarà a Barcelona.

La segona temporada del ‘Pica Lletres’ s’emet a Ràdio Montblanc i a una vintena d’emissores més de tot Catalunya: Canal Terrassa, Ràdio Vic, FeM Girona, Ràdio l’Escala, Altafulla Ràdio, EMUN FM Ràdio, Mataró Ràdio, Ràdio Vilafranca, Ràdio Granollers, Ràdio Mollet, Ràdio Arenys, Ràdio Castellar, Ràdio Premià de Mar, Ràdio Silenci, Amposta Ràdio, La Cala Ràdio, Canal Blau Ràdio, Ràdio Vilafant, RàdioSeu, El Prat Ràdio i Cugat.cat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp