Josep Ardila

La setena de la Festallibre tanca amb èxit de participants

Es va celebrar durant aquest passat cap de setmana

Montblanc tancava aquest passat dissabte la setena edició de la Festallibre, organitzada per l’Associació Literària l’Escarritxa. Els actes principals s’obrien divendres 30 d’octubre amb la tarda literària i musical a la residència Llar Conca de Barberà i el pregó a la biblioteca a càrrec de Carles Duarte, poeta i director de la Fundació Lluís Carulla.

Al mateix acte, alumnes de l’Institut Martí l’Humà van representar una petita obra de teatre escrita per ella amb els contes clàssics com a protagonistes. També es va presentar el cartell d’aquesta edició de la festa realitzar per la montblanquina Laura Magrinyà.

Dissabte al matí, la Font Major va acollir la marató de clàssics, on tots els participants van poder llegir fragments de llibres clàssics acompanyats amb la música dels alumnes de l’Escola Municipal de Música Josep Porter i Rovira.Durant el matí,a la plaça Major, també es van poder comprar i fer intercanvi de llibre.

La setena edició del Festallibre acabava aquest dissabte a la tarda amb la xerrada ‘Els clàssics, un cànon’ de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs. Tot seguit, l’Associació Literària l’Escarritx lliurava amb el director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, Jordi Agràs i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Montblanc, Jordi Albalat, els premis del cinquè concurs literari de tardor que ha comptat amb la participació d’alumnes de diversos centres educactius de la Conca.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp