Montse Plana/Setmana Medieval

La Setmana Medieval de Montblanc, protagonista del Calendari Solidari dels Mossos d’Esquadra

Els fons recaptats es destinaran a la Federació d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Catalunya

La Setmana Medieval de Montblanc és una de les protagonistes del Calendari Solidari dels Mossos d’Esquadra del 2019. Aquest és el sisè any que el cos policial edita aquest calendari i el cinquè que els fons que es recaptin es destinaran a la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya (FAFAC).

El calendari inclou fotografies de diverses festes de Catalunya en les quals hi apareixen, també, agents dels Mossos d’Esquadra. Pel mes d’abril, la imatge escollida és de la Setmana Medieval 2018 i apareix Sant Jordi entregant una rosa a la princesa i acompanyats pel Rei i la Reina. D’altra banda, la fotografia del mes de gener del 2020 hi apareix també Valls, amb la Festa de la Calçotada.

Ahir dimecres, 21 de novembre, a la tarda es va fer la presentació del Calendari Solidari a la Sala Noble del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, de la mà del cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Montblanc, Ferran Llances; el vicepresident de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, Maties Martí; i el president del Consell Comarcal de la Conca, Francesc Benet. L’acte també va comptar amb la intervenció del montblanquí Josep Gomís, que va ser conseller de Governació i promotor de l’Escola de Policia de Catalunya.

Durant la presentació, el cap de la comissaria dels Mossos, Ferran Llances, va explicar que s’han editat 18.000 calendaris i que a tot Catalunya hi ha 700 punts de venda, 25 dels quals es troben a la Conca de Barberà.

Els calendaris es poden adquirir per 5 euros i tots els beneficis es destinaran a la FAFAC. De fet, la presidenta de la Federació, Immaculada Fernández, també va estar present ahir a l’acte i va destacar la importància de conscienciar la població.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp