Setmana Medieval Montblanc

La Setmana Medieval rep milers de visitants el primer cap de setmana

El dissabte dia 23, diada de Sant Jordi, va ser un dels dies més concorreguts

La Setmana Medieval de Montblanc ha tancat el primer cap de setmana de festa amb milers de visitants. El fet que el dia 23, diada de Sant Jordi, fos dissabte, va fer disparar l’arribada de gent a la vila, que va ser massiva.

Els actes donaven el tret de sortida divendres amb el pregó de la Setmana Medieval, a càrrec del caricaturista montblanquí Joan Vizcarra, que va fer la donació d’una obra a la festa protagonitzada pels polítics catalans. A la nit, la plaça de Sant Francesc va acollir la Dracum Nocte i després el pavelló del Casal Montblanquí va ser l’escenari dels concerts de Esne Beltza i El Son de la Chama.

Dissabte, l’acte més destacat va ser la representació de la Llegenda de Sant Jordi, que va tornar a ser tot un èxit i va representar la consolidació del nou format de la Llegenda estrenat l’any 2014. Les dues representacions, la de les 9 i la de les 11, van esgotar totes les entrades. Abans, a la tarda, la plaça de Sant Francesc va ser l’escenari d’una multitudinària entrega de la rosa, protagonitzada per Sant Jordi i la Princesa.

El primer cap de setmana es va tancar aquest diumenge, amb la representació del Pacte Feudal. També destaca l’estrena de l’espectacle infantil al claustre de Sant Francesc, que va tenir també una molt bona acollida. D’altra banda, durant tot el cap de setmana, milers de persones han visitat el mercat medieval, la mostra d’oficis, el mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà, així com els espectacles de petit format com el mercat d’esclaus, que enguany ha estrenat nou guió.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp