@jordigaschm

La Setmana Medieval tornarà a tenir un concurs de fotografies a Instagram

És el tercer any que l'Associació Medieval i l'Oficina de Turisme convoquen el concurs

La Setmana Medieval tornarà a tenir un concurs d’Instagram. L’Associació Medieval i l’Oficina de Turisme tornaran a posar en marxa el concurs per tercer any consecutiu. Les dues primeres edicions van tenir un gran èxit de participació, tant per la quantitat de fotos com per la seva qualitat.

L’Oficina de Turisme de Montblanc i l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi han redactat unes bases que es poden consultar als webs www.montblancmedieval.cat i www.setmanamedieval.org

Per poder participar, els igers hauran d’etiquetar fotos realitzades durant la Setmana Medieval 2016, i penjades a Instagram entre el 22 d’abril i el 2 de maig. Cal ser seguidor de @montblancmedieval i de @setmanamedieval i etiquetar les fotos amb #montblancmedieval i #setmanamedieval

Hi haurà tres categories i premis per als cinc finalistes de cadascuna d’elles. Els premis són gentilesa de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc i, entre d’altres, consisteixen en estades a Montblanc, àpats i visites guiades.

Les categories són les mateixes de les altres edicions: monuments amb el guarniment medieval, esdeveniments propis de la Setmana Medieval, i una de popular on es vegi reflectit l’esperit de la festa. Els dies 3, 4 i 5 de maig a través d’Instagram es faran les votacions dels finalistes de cada categoria.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp