Oficina de Turisme

La Setmana Medieval tornarà a tenir un concurs de fotografies d’Instagram

L'organitza l'Oficina de Turisme i l'Associació Medieval, amb premis de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria

La Setmana Medieval tornarà a tenir un concurs d’Instagram. Després de la bona acollida de l’any passat, l’Oficina de Turisme i l’Associació Medieval el tornen a posar en marxa, amb l’objectiu de dinamitzar la xarxa social de fotografies que cada vegada té més seguidors.

Per poder participar, els instagramers hauran de penjar les seves fotografies realitzades durant l’edició d’enguany de la Setmana Medieval entre el 17 i el 27 d’abril. Per optar al concurs cal ser seguidor de @montblancmedieval i de @setmanamedieval i etiquetar les fotos amb #montblancmedieval i #setmanamedieval.

Hi haurà tres categories i premis per als cinc finalistes de cadascuna d’elles. Els premis són gentilesa de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc i, entre d’altres, consisteixen en estades a Montblanc, àpats o visites guiades.

Les categories són les mateixes de l’any passat: monuments amb el guarniment medieval, esdeveniments propis de la Setmana Medieval, i una de popular on es vegi reflectit l’esperit de la festa. Els dies 28, 29 i 30 d’abril, a través d’Instagram, es faran les votacions dels finalistes de cada categoria.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp