AEHCB

La sisena edició del ‘Dimecres Tapa’ tindrà 22 establiments participants

La ruta gastronòmica s’estrena l’11 de juliol i estarà activa els dimecres de juliol i agost

El proper 11 de juliol s’estrena la sisena edició de la ruta gastronòmica «Dimecres Tapa» a Montblanc, organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la Conca de Barberà (AEHCB). La ruta protagonitza els vespres i nits de tots els dimecres d’estiu a la vila, i contribueix a dinamitzar-ne la restauració i el turisme. Enguany, s’incrementa en tres el nombre d’establiments participants, i així en seran 22 en total. Els bars i restaurants serviran tapes creades específicament per a la ruta, que manté el preu d’altres edicions, 2 euros per cada degustació. Les creacions gastronòmiques es poden maridar amb els vins de la DO Conca de Barberà, que col·labora amb la iniciativa, i que també mantenen el preu de 1,5 euros per cada copa.

El «Dimecres Tapa» es celebrarà tots els dimecres fins el 29 d’agost inclòs. Entre altres mostres de cuina, els participants a la ruta podran degustar enguany creacions com ara tapes de cruixent de cua de bou amb poma, carbassa i safrà, presa ibèrica, caneló de galta, una fideuà vegana o una mescla de sushi. Els establiments serviran les tapes a partir de dos quarts de 8 del vespre.

Premis pels clients
L’AEHCB també organitza un sorteig entre els clients al «Dimecres Tapa», amb l’objectiu d’esperonar-ne la participació. El premi és una caixa regal de cap de setmana. Per optar-hi cal que 6 establiments segellin la butlleta de participació a la ruta, omplir les dades personals i lliurar-la a qualsevol dels establiments participants. El guanyador es coneixerà a finals d’agost, finalitzada la ruta.

Carme Vilalta, secretària de l’AEHCB, explica que l’entitat professional està molt satisfeta de la repercussió de la ruta, que l’any passat va servir 15.000 tapes i 13.000 copes de vi. Enguany, es preveu com a mínim mantenir aquestes xifres: «La gent ho espera, ja fa dies que els clients ens pregunten quan començarà. La ruta és una aposta consolidada i segura pels restaurants». I hi afegeix: «També és una eina important per promocionar l’oferta gastronòmica de tots els establiments, que a Montblanc és diversa en propostes. Dóna a conèixer els productes amb els que treballem, l’estil de la cuina… Durant la ruta, entren clients nous, i aquesta repercussió contribueix a enfortir el negoci també la resta de l’any».

Els restaurants i bars participants al «Dimecres Tapa» d’enguany són: Bar Casal Montblanquí, Cafeteria Garbí, Isama, Cal Jordi, Cal Xixonenc, Carnaby, Central Plaça, El Cortijo, El Comerç del Mallol, El Pergamí, El Seguici, L’Arc, L’Ocell Blau, La Canal 2, La Dolça Violeta, La Tocineria, Miric’s, Sant Francesc Restaurant, El Call, Xurreria Sant Jordi, Cal Magret i Ull de la Vila.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp