Club Atlètic Montblanc

La triatló infantil de Montblanc aplega més d’una trentena de participants

Es va fer el passat diumenge en benefici de la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'

Montblanc va acollir el passat diumenge la quarta edició de la triatló infantil ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. 35 nens i nenes van participar a l’activitat, organitzada pel BTT Montblanc i pel Club Atlètic.

La zona esportiva de la vila va acollir aquesta modalitat esportiva, que va comptar amb una prova de natació a la piscina, i a la zona del camp de futbol es van fer les proves de córrer i bicicleta. Un any més, la cursa va tenir caràcter solidari i els dos euros de la inscripció s’han destinat a la lluita contra l’esclerosi múltiple, en el marc de la campanya Mulla’t que diumenge es va fer a les piscines d’arreu de Catalunya.

La triatló que va començar a les 11 del matí amb la categoria dels més petits, de 3 a 6 anys, i va acabar amb les més grans de 13 i 14 anys. L’objectiu de l’activitat, a més de tenir un caràcter solidari, és fomentar l’esport entre els més joves. Es tracta d’una prova no competitiva on els 35 nens i nenes van rebre una medalla en reconeixement al seu esforç.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp