Gencat

La VI edició del cicle Divendres DiVins arriba a Montblanc

Tindrà lloc el proper 12 de juliol a l'antic Hospital de Santa Magdalena

La sisena edició arrenca el 5 de juliol a Miravet i s’allargarà fins el proper 9 d’agost, fent parada a Montblanc, Prat de Compte, Escaladei, Mont-roig del Camp i L’Arboç del Penedès.

Els directors dels serveis territorials de Cultura, Jordi Agràs, i d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Àngel Xifré, han presentat avui la sisena edició del cicle Divendes DiVins, una proposta que en els darrers sis anys ha unit sis denominacions d’origen vinícoles del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre -la DO Tarragona, la DO Penedès, la DO Conca de Barberà, la DOQ Priorat, la DO Terra Alta, la DO Catalunya- per fer-les maridar amb música en directe en diversos entorns patrimonials.

El cicle, organitzat pels serveis territorials dels dos departaments de la Generalitat junt amb l’INCAVI i les diferents DO participants, arribarà a Montblanc el proper divendres 12 de juliol i tindrà lloc a l’Antic Hospital de Santa Magdalena acompanyats per la banda de versions, amb els seus estàndards de jazz clàssics, temes actuals reinterpretats i revival dels 90’s-80’s amb un estil femení i elegant, Leitmotiv.

Enguany com a novetat, s’incorpora la figura de la DO convidada, que serà la DO Costers del Segre. Els seus vins es podran degustar en un concert al Monestir de Vallbona de les Monges el proper 2 d’agost.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp