Ajuntament de Montblanc

La vuitena edició de Clickània incorpora un taller de customitzar clicks

És una de les novetats del festival que es farà els dies 10, 11, 12, 17 i 18 d'octubre a Montblanc

La vuitena edició de Clickània ja ha donat a conèixer alguna de les seves novetats. El festival de Playmobil es farà a Montblanc també durant dos caps de setmana, els dies 10, 11, 12, 17 i 18 d’octubre.

Com cada any, l’espai central del festival serà l’antiga església i el claustre de Sant Francesc on tindrà lloc l’exposició de diorames temàtics, la venda especialitzada de producte Playmobil i els sortejos de lots entre els visitants. També hi haurà l’espai multimèdia amb jocs interactius i una de les novetats d’aquesta edició: el taller de costumitzar clicks on es podran personalizar les peces i donar un aspecte diferent a l’original.

Per a que els milers de visitants que arriben a Montblanc amb motiu de Clickània coneguin la vila i el seu entorn, Turisme de Montblanc ha tornat a programar un seguit d’activitats més enllà del recinte central del festival.

A més del recinte central del festival, una vintena d’indrets de la vila ducal exposaran diorames de Playmobil. On més n’hi haurà serà a l’antic hospital de Santa Magdalena, on se celebrarà la vuitena edició del concurs de creació de diorames i durant dos caps de setmana els visitants podran gaudir de l’exposició dels muntatges dels aficionats que participen en el concurs. D’altra banda, als aparadors de quinze botigues del nucli històric de Montblanc hi haurà uns clicks que cal trobar per participar al concurs del Click Amagat.

El CIAR, Centre d’interpretació de l’Art Rupestre, torna a acollir el diorama inspirat en la prehistòria i de pas es podran veure les reproduccions de les pintures rupestres de les Muntanyes de Prades. Al Museu del Pessebre de Catalunya de Montblanc s’hi instal·larà un diorama del pessebre i també es podrà veure l’exposició de pessebres ‘Joan Mestres i Baixas (1925-2013). Una vida pel pessebre’.

Pels carrers i places hi haurà animació amb el grup de percussió Vallsamba i una cercavila del seguici infantil de Montblanc. I qui ho desitgi podrà fer la visita de les torres de la muralla i el pas de ronda, i aprofitar per fer una foto amb una espectacular panoràmica de Montblanc.

Tot plegat es podrà compartir participant al segon concurs d’Instagram de Clickània etiquetant les fotografies amb els hashtags #montblancmedieval i #clickània2015

Tots els detalls de de la vuitena edició de Clickània, el Festival de Playmobil de Montblanc es poden consultar al web www.clickania.cat

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp