Joan Roca de Viñals

La Xarxa i les ràdios i televisions locals reben el Premi Nacional de Comunicació

Ràdio Montblanc i l'Espluga FM Ràdio també van participar a l'entrega dels guardons

La Xarxa de Comunicació Local i les ràdios i televisions adherides van rebre aquest dimecres el Premi Nacional de Comunicació 2014 en la categoria de proximitat. L’acte de lliurament dels guardons es va fer ahir al Saló Sant Jordi de la Generalitat.

El conseller delegat de la Xarxa, Francesc Pena, juntament amb els responsables de dos mitjans locals, han sortit a recollir el Premi a les ràdios i televisions de proximitat aplegades a La Xarxa. El jurat en va destacar “la tasca d’apropar la realitat del territori català a través de la provisió de continguts de qualitat”. Pena ha subratllat que aquest tipus de mitjans “sempre han conviscut amb la contenció pressupostària” i ha reivindicat la seva tasca informativa.

En acabar l’acte a la Generalitat, La Xarxa va organitzar una trobada amb totes les ràdios i televisions adherides, més de 200. El Museu Frederic Marés va acollir l’acte on totes les ràdios i televisions van rebre una reproducció del Premi Nacional de Comunicació, en agraïment a la tasca diària que fan els mitjans de proximitat. Ràdio Montblanc també hi va ser present i va recollir el premi el seu director, Josep Ardila. També hi van ser els companys de l’Espluga FM Ràdio.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp