J.Ardila

L’Acampada Jove 2017 obre portes amb milers de joves d’arreu del país

Avui arrenca la 22ena edició del festival, la novena que se celebra a Montblanc

L’Acampada Jove 2017 ja està en marxa a Montblanc. Aquest dijous abans de les 12 del migdia s’han obert les portes del festival. Milers de joves feien cua, molts des d’ahir, per poder ser els primers en accedir al recinte del festival i per gaudir de tres dies de música en directe. És la novena vegada que el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana fa parada a Montblanc.

Els primers de la cua van ser molt matiners: van arribar dimecres a les 2 del migdia. Diuen que ser els primers els permet aconseguir el millor lloc per col·locar la tenda de campanya.Ho han explicat el Miquel, l’Eloi i el Carlos, els primers de la cua.

Ja fa anys que abans de l’hora prevista, l’organització decideix obrir abans les portes per evitar aglomeracions i fer que l’entrada sigui més còmode. El director del festival, Pau Morales, ha destacat que “aquest any teníem molta gent esperant a fora, ja fa anys que això passa, i activem abans el dispositiu i ho hem organitzat diferent perquè l’espera es faci més agradable”.

Morales s’estrena en el càrrec de director del festival. De fet, el relleu al capdavant de l’organització és constant i sempre hi ha cares noves. “Això demostra que l’Acampada no és cosa d’una persona, és un projecte col·lectiu, com una cursa de relleus”, explica.

I només arribar, els joves han començat a preparar les tendes on dormiran els propers dies. S’espera que més de 30.000 persones passin fins dissabte per l’Acampada Jove, on no hi faltaran les xerrades polítiques.I tot plegat no seria possible sense l’exèrcit de voluntaris de les JERC que ja fa dies que treballen perquè el festival surti a la perfecció. “Sense elles seria absolutament impossible fer el que fem”, destaca Pau Morales.

Els primers concerts arrencaran ja aquest dijous amb Miquel del Roig, Xeic, La Pegatina i Aspencat, entre d’altres.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp