Àlex López

L’Acampada Jove 2017 tanca amb un nou èxit de públic

Més de 30.000 persones han passat pel festival que s'ha celebrat a Montblanc per novè any consecutiu

L’Acampada Jove, el festival político-musical de referència dels Països Catalans, ha tancat la seva vint-i-dosena edició congregant més de 30 mil joves a Montblanc que han gaudit dels concerts d’Aspencat, La Pegatina, Boikot, Zoo, Itaca Band, els Amics de les Arts i fins a dinou actuacions musicals més.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, s’ha mostrat molt satisfet amb l’edició d’enguany i ha destacat la simbiosi entre el festival i Montblanc, així com entre la festa i la consciència. “Aquests dies hem viscut la mobilització més important del jovent del nostre país abans de l’1 d’octubre i ho hem fet combinant lluita i festa, però per sobre de tot hem remogut consciències i hem viscut tres dies de llibertat”, ha declarat el director.

L’última nit del festival ha estat la més concurreguda dels últims anys i ha comptat amb les actuacions d’Ovella Xao, Roba Estesa i Tropical Riots a la Carpa Tio Canya. A l’escenari principal, els acampats i acampades han gaudit de les actuacions del Diluvi, Itaca Band, Smoking Souls, Ebri Knight i el gran èxit de la nit, Zoo.

Oriol Junqueras participa de l’acte polític central del festival
El president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, el portaveu nacional de les JERC, Pau Morales, la secretària general d’Esquerra Republicana, Marta Rovira i l’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, han participat de l’acte polític central de l’Acampada Jove. Tots els ponents han posat el focus en la necessitat de mobilitzar el jovent de cara al referèndum d’independència del proper 1 d’octubre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp