Ràdio Montblanc

L’Acampada Jove es queda a Montblanc

S'ha signat el conveni amb l'Ajuntament per l'edició del 2020, prorrogable fins al 2023

L’Acampada Jove es farà novament a Montblanc l’any 2020. L’Ajuntament de Montblanc i l’organització del festival han signat aquest dijous el conveni, que garanteix la seva celebració a la vila l’any vinent, prorrogable fins al 2023. És la mateixa fórmula que s’ha utilitzat fins ara: se signa per un any i es prorroga fins acabar l’actual legislatura. D’aquesta manera, l’Acampada se celebrarà a Montblanc per dotzè any consecutiu. L’any vinent tindrà lloc la 25ena edició i es farà del 16 al 18 de juliol.

El conveni l’han signat aquest migdia l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, i el president de l’Associació Cultural Acampada Jove, Joan Solà. Respecte a altres convenis, en aquesta ocasió es milloren aspectes relacionats amb la seguretat, la neteja i la consciència ecològica del festival. El seu director, Pau Morales, ha destacat que “nosaltres a Montblanc hi estem molt bé, però alhora tenim la responsabilitat de trobar el millor espai per fer el festival. Per unanimitat de tota l’organització vam creure que aquests dos elements coincidien amb Montblanc, i l’Ajuntament ha posat tot de la seva part perquè així sigui”.

El regidor de festivals, Oriol Pallissó, ha destacat que “no teníem cap dubte, però estem contents que hagueu tornat a confiar en Montblanc, ja sabeu que el poble us estima, i estem orgullosos que l’Acampada es faci aquí uns anys més i molt contents que es faci també aquí la 25ena edició”.

Per la seva banda, l’alcalde, Josep Andreu, ha destacat també que “estem molt contents que Montblanc aculli la 25ena Acampada i que sigui ja la dotzena a casa nostra. L’Acampada ja forma part del paisatge de Montblanc, com ho formen les muntanyes o les torres de la muralla, ja és una cosa molt associada amb Montblanc”.

Per celebrar els 25 anys de l’Acampada Jove, l’organització ha avançat que es faran actes els dies del festival, però també durant l’any. Alguns d’ells seran itinerants, trepitjant les seus que han acollit anteriorment el festival, com són Arbúcies i Sant Celoni.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp