Acampada Jove

L’Acampada Jove fa públic el cartell amb els grups que actuaran cada dia del festival

Es farà a Montblanc del 18 al 20 de juliol

L’organització de l’Acampada Jove ha fet pública una de les darreres incògnites, que era saber quins grups tocaven cada dia del festival, que arrencarà el dijous 18 de juliol.

La primera nit tindrà Green Valley, Doctors Prats i El Diluvi com a principals protagonistes. Aquell dia també tocaran Miquel del Roig, Pupil·les, Andana, Adala & The Same Song Band i Sense Sal.

L’endemà divendres 19 de juliol pujaran als escenaris de l’Acampada els grups Zoo, Buhos, Tribade, Auxili, Huntza, Alidé Sans, Júlia Colom, La otra y las locas del Co i Koers. I finalment, el darrer dia de festival, el dissabte 20 de juliol, actuaran Oques Grasses, Boikot, Lildami, Ju, Train to roots, Obeses, Strombers, Ivette Nadal i JOKB.

Entre les darreres novetats, també destaca la incorporació al cartell del festival del dj montblanquí Ricard Cendra, que punxarà a la carpa Tio Canya per tancar la nit del divendres 19 de juliol.

Sota el lema ‘Canviem la història’, l’Acampada Jove se celebrarà a Montblanc per onzè any consecutiu, convertint-se en un dels festival de referència dels països catalans, organitzat per Jovent Republicà.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp