Ràdio Montblanc

L’Acampada Jove més reivindicativa obre portes a Montblanc

Centenars de joves s'han instal·lat a l'acampada per gaudir de tres dies de música i lluita política

L’Acampada Jove més reivindicativa ja ha obert portes a Montblanc. La 23 edició del festival serà enguany un clam per la llibertat dels presos i exiliats polítics, i es farà visible de diverses maneres al llarg d’aquests tres dies.

Per exemple, els diners recaptats amb els gots de les barres es destinaran a la caixa de solidaritat. A banda, es faran xerrades i els acampats podran enviar cartes als presos. El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha destacat que “a l’Acampada sempre hi venia l’Oriol Junqueras, o la Carme Forcadell, que enguany no hi podran ser, i volem fer-los visibles en tot moment”.

Morales destaca que “tenim moltes ganes, com sempre, d’acollir a tots els acampats i acampades i esperem que sigui tot un èxit”. El director del festival també ha volgut destacar el paper dels militants de Jovent Republicà, organitzadors del festival, i ha assegurat que “sense ells no podríem fer un festival autogestionat com el que fem”.

Centenars de joves vinguts d’arreu del país han fet cua bona part de la nit per ser els primers en ocupar un lloc d’acampada. Tots venen a Montblanc amb ganes de passar tres dies amb els amics, escoltant bona música i també participant de les reivindicacions polítiques. Alguns han explicat què n’esperen de l’Acampada Jove. L’Albert, per exemple, destaca que “venir a passar-nos-ho bé i també a reivindicar la República i donar la nostra visió com a joves”.

La desena Acampada Jove a Montblanc ha arrencat amb força aquest migdia amb el primer concert de Suu a la nova carpa República. El festival es prepara ja pels primers plats forts de la nit, amb Txarango i La Raíz com a grans reclams.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp