Cedida

L’actriu Txe Arana serà la pregonera de la 30ena Setmana Medieval

El pregó tindrà lloc el 21 d'abril i serà el tret de sortida a la festa d'enguany

L’actriu i presentadora catalana Txe Arana serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la trentena edició de la Setmana Medieval, que es celebrarà entre els propers 21 d’abril i 1 de maig. Txe Arana, nascuda a Lleida el 1972 i resident a l’Empordà, és una comunicadora i actriu polifacètica. Formada al Col·legi del Teatre de Barcelona i amb un postgrau en veu aplicada a la publicitat (UAB), des de mitjans dels anys 90 està vinculada a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. A la televisió pública catalana hi ha presentat o posat veu a programes tan emblemàtics com Sputnik, Cinema3 o Tria33. En la seva vessant d’actriu, en destaquen muntatges com “La pell eixorca” i “The waste land”. Actualment, també és cap de comunicació del Festival Còmic Figueres.

El pregó de Txe Arana tindrà lloc el proper 21 d’abril, a les 18.30 hores, des del balcó de la històrica Casa Desclergue, a la plaça Major de Montblanc. A la benvinguda a les dues setmanes de festes hi participen els principals protagonistes de la Setmana Medieval: la família reial, Sant Jordi, els caps de les quatre cases, el poble, les banderes, les dúcties i les faranduleres, que ballen per celebrar l’inici de la festa.

Aquella mateixa tarda la plaça Major serà també l’escenari del programa especial de La Tarda, que es farà en directe des de Montblanc per viure el tret de sortida de la Setmana Medieval. De 4 a 7 de la tarda, el programa parlarà amb protagonistes de la festa i es podrà seguir en directe el pregó de Txe Arana. El programa, en antena a Ràdio Montblanc, està presentat per Laura Alcalde i s’emet cada tarda a una trentena d’emissores locals del país a través de La Xarxa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp