Ajuntament de Montblanc

L’Ajuntament comença les obres de la vorera del carrer General Prim

La nova vorera millorarà la seguretat dels vianants i connectarà el centre amb els barris de Sant Maties, Horta de Vinyols i Sól de l'Horta

L’Ajuntament de Montblanc han començat les obres de realització de vorera al carrer General Prim. En concret s’està realitzant una vorera d’obra amb formigó raspallat de 235 metres de longitud i 2,5 metres d’amplada amb puntes de llambordins de color negre. En l’obra es respecten els arbres ja existents que tindran un escocell d’un metre quadrat i en previsió hi haurà una canalització per futurs serveis. Està previst finalitzat la vorera a principis de juliol. Les obres les duu a terme una brigada mixta de personal de l’Ajuntament i del Pla d’ocupació.

Tanmateix cal dir que els 235 metres de longitud de vorera s’acaben -provisionalment- just a l’hort del Baldrich (davant de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil). En aquest punt es pintarà un pas de vianants per arribar a l’altra vorera.

Des de la regidoria d’Urbanisme es valor molt positivament aquesta vorera perquè significarà una millora en connexió, mobilitat i seguretat pels vianants entre el Sòl de l’Horta i el nucli de la Vila Ducal.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp