Oficina de Turisme

L’Ajuntament convoca un nou curs de guies turístics de Montblanc

Es farà el proper any, coincidint amb els 15 anys del servei de guies de la vila

L’Ajuntament de Montblanc convoca un nou curs de guies turístics pel proper any, coincidint amb els quinze anys del servei de Guies de Montblanc. Aquest serà el cinquè curs que es realitza, després dels celebrats els anys 2000, 2004, 2007 i 2010.

El curs començarà el proper 23 de gener i s’allargarà fins al 27 de març. Tindrà 10 sessions teòriques on es tractaran temes relatius a la història de Catalunya, la Conca de Barberà i Montblanc, així com detalls d’història de l’art i de monuments de la vila. Les sessions tindran lloc els divendres de 17,30h a 20,30h al Punt TIC de Montblanc, situat al Casal d’Entitats. També hi haurà un mínim de 4 sessions de caràcter pràctic que es realitzaran en dissabte.

Un cop acabada la formació es farà un procés d’avaluació i es lliuraran les noves acreditacions de guia a aquells que hagin superat el procés el 9 de maig, coincidint amb l’acte de celebració dels 15 anys del servei de guies i de l’Oficina de Turisme de Montblanc.

El període d’inscripció serà del 2 al 16 de gener a l’Oficina de Turisme (presencialment, via telefònica i via correu electrònic), per rigorós ordre d’inscripció i fent efectiu el pagament de 30€.

Com en les edicions precedents, la formació bàsica anirà a càrrec de l’historiador Josep M. Porta, director de l’Arxiu Comarcal.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp