Ajuntament de Montblanc

L’Ajuntament de Montblanc amplia la zona blava

S'ha instal·lat al carrer Muralla Santa Tecla, tot i que encara no ha entrat en funcionament

L’Ajuntament de Montblanc posarà en marxa una nova zona blava a la vila. Operaris de la Brigada Municipal han pintat una nova zona d’estacionament de vehicles que serà de pagament al carrer Muralla Santa Tecla. En aquest carrer ja hi ha una zona de pagament, a tocar de l’antiga cooperativa, i ara s’ha ampliat. Concretament, serà zona blava el pàrquing que hi ha a tocar de l’estació d’autobusos, i la banda de la carretera que toca al Teatre Principal.

El motiu pel qual encara no està operativa l’àrea és que encara no s’ha instal·lat la màquina de pagament, que disposarà de xip per pagar amb targeta. Les màquines de pagament de les altres tres zones blaves existents a Montblanc també disposaran d’aquest xip per pagar amb targeta, ja que fins ara només es podia pagar amb monedes.

La regidora de mobilitat, Marta Civit, assegurava en una entrevista a Ràdio Montblanc que “aquesta zona blava servirà per descongestionar aquesta zona i fer rotació, ja que hi ha molts bars i comerços i la rotació és necessària”. Assegura que el preu serà el mateix que les altres zones, i que els parquímetres ja incorporaran l’opció de pagat amb targeta de crèdit.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp