Ràdio Montblanc

L’Ajuntament de Montblanc es personarà als tres contenciosos administratius presentats per alguns veïns per les obres al carrer Senan

L'alcalde ha explicat que s'ha intentat negociar per tal de retirar-los, però que primerament es preveu una reunió amb la comunitat de veïns

L’Ajuntament de Montblanc es personarà als tres contenciosos administratius presentats per alguns veïns del carrer Senan per les contribucions especials per les obres en aquesta via. El punt va passar per la sessió plenària celebrada dimecres a la nit i va ser aprovat per unanimitat, amb el suport de tots els grups presents al consistori.

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, va explicar que s’havia intentat negociar per desestimar els contenciosos, però s’està pendent de si es produeix una reunió amb la comunitat de veïns i, a partir d’aquesta trobada, si se segueix endavant amb els tres contenciosos.

Pep Andreu va aprofitar per explicar que les obres en l’àmbit d’actuació número 2 del carrer Senan ja han començat, mentre que la part compresa entre els carrers Fonoll i Doctor Folch es preveu que s’encetin després de Reis amb termini d’execució de 2 mesos. Per tant, cap a la primavera hauria d’estar enllestida la urbanització d’aquesta via.

Amb el carrer Senan acabat, es podrà reorganitzar el trànsit en aquesta zona de Montblanc, que té una alta concentració de vehicles per la proximitat als centres escolars. En aquest sentit, en el ple, el batlle també va explicar que la definició del camí escolar, que s’està treballant amb les AMPA i les escoles del municipi, està a l’espera que, primerament, acabin els treballs del carrer Senan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp