David Cendra

L’Ajuntament de Montblanc fa un bon balanç de la Festa Major 2021

L'equip de govern assegura que alguns actes de la festa s'hauran de reorientar de cara a l'any vinent

L’Ajuntament de Montblanc fa un balanç positiu de la Festa Major 2021, que es va celebrar la setmana passada. Destaquen la gran assitència de públics a tots els actes i posen en valor, especialment, el retorn del seguici festiu a la plaça Major.

En un comunicat, l’equip de govern assegura que “el format d’actuació del seguici a la plaça Major es va haver d’adaptar a la situació sanitària, amb els controls vigent de seguretat”. En declaracions a Ràdio Montblanc, el regidor Santi Porta destaca que “es van fer controls d’accés a la plaça per evitar que hi hagués més gent del compte. També vam posar cadires i es va perimetrar la plaça”. Asseguren que “ha estat una aposta fet amb responsabilitat i valenta i que ha demostrar que la cultura popular és segura i vital per la ciutadania”.

Porta assegura que “tothom ens ha felicitat per portar novament el seguici a la plaça. Ningú ens ha dit que no se sentís segur. Per Sant Maties era impossible fer-ho a la plaça Major perquè a vacunació no estava tant avançada. Ara hem cregut que havíem de tornar a la plaça, que és el seu lloc”.

Al comunicat també es destaca la bona acollida dels actes nocturns, que es van fer amb aforaments controlats. El concert de Els Pets va ser dels més multitudinaris, amb 1.200 espectadors a la plaça de Sant Francesc.

L’equip de govern, finalment, assegura que vol reorientar alguns actes de la Festa Major, com ara l’ofrena floral de l’11 de setembre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp