Ràdio Montblanc

L’Ajuntament de Montblanc farà balanç, en un acte, de la prova pilot del porta a porta

L'acte 'Per un món millor' tindrà lloc aquest diumenge 31 de març

L’àrea de medi ambient de l’Ajuntament de Montblanc realitzarà aquest diumenge un acte per fer balanç dels primers mesos d’implantació del sistema de recollida porta a porta al centre històric de Montblanc.

Precisament aquest diumenge acaba la prova pilot i aquest dilluns 1 d’abril s’amplia la zona de recollida incorporant un bloc de pisos amb una alta densitat de població. Més endavant, l’any vinent, està previst que el porta a porta s’implanti a tot el municipi. Per fer balanç d’aquests primers mesos s’ha organitzat l’acte ‘Per un món millor’, amb l’objectiu de fer balanç de com a funcionat el sistema porta a porta fins ara i per explica on van a parar els residus recollits a la comarca.

Precisament durant l’acte es projectarà un reportatge, elaborat per Ràdio Montblanc i TAC12, sobre el recorregut que fa el rebuig i l’orgànica des de que els ciutadans ho dipositen als cubells fins que arriba a la planta de compostatge.

A l’acte també hi participarà la Coral Infantil de l’Escola Municipal de Música de Montblanc i hi actuarà la Cucafera de Montblanc.

El regidor de medi ambient, Santi Porta, ha explicat en una entrevista al programa Carrer Major de Ràdio Montblanc que “els resultats demostren que els montblanquins estan contents, la gent que realitza el porta a porta ho està fent molt bé, ha tingut molt bona acceptació”.

La tècnica de medi ambient, Núria Foguet, ha destacat que “en relació a l’any passat, ha augmentat de manera significativa la recollida d’orgànica i ha disminuït el rebuig. Això vol dir que anem per bon camí”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp